fbpx
NORDIC SMILE STUDIO | Kosmetiske behandlinger

Injeksjons behandling mot rynker, fillers, lepp forstørrelse eller kanskje tannbleking?


Gummy smile

Føler du at du viser for mye tannkjøtt når du smiler?

Vi har løsningen.
En Botox-injeksjon i muskelen i overleppen senker leppen, slik at smilet korrigeres. Dette er et svært godt alternativ til tannkjøttskorreksjon
Behandlingen er ekstremt rask og enkel, men må bare utføres av en sertifisert behandler. Botox får den overaktive muskelen til å slappe av. Dermed senkes leppen, slik at den dekker det synlige tannkjøttet. En injeksjon kan korrigere 3 mm synlig tannkjøtt. Er du fremdeles ikke fornøyd, kan vi sette ytterligere en injeksjon etter to uker, slik at leppen kommer enda lenger ned.
Behandlingen bør gjentas hver tredje måned. Regelmessig behandling med Botox i en periode vil gjøre musklene mer avslappet, slik at gummysmilet korrigerer seg selv.

Smil til verden!


Fillers under øynene (Tear troughs)

Ser du trøttere ut enn du føler deg?
“Tåregroper” – mørke ringer under øynene – skyldes svekket orbitalt septum (vevet under øynene) og tap av mykt vev i kinnområdet. Gropene avslører at man eldes, men den gode nyheten er at du ikke behøver å leve med dem.

Fillers er en ikke-kirurgisk behandling for pasienter med mørke ringer under øynene, og behandlingen gir en myk og naturlig effekt.

Området påføres en bedøvelseskrem, slik at injiseringen av hyaluronsyre blir smertefri.

Vi gjør oppmerksom på at du kan oppleve litt hevelse eller blåfarging fra 48 timer til en uke etter behandlingen, så ta hensyn til dette hvis du har en viktig anledning i vente.


Skulptering av kinnben

Fillers i kinnene kan skape balanse i ansiktet ved å gi tydeligere kinnben.

Dette kan gi deg mer markerte trekk og et naturlig, ungdommelig utseende. Behandlingen jevner også ut linjer mellom nese og munn og gir et løft til hele ansiktet.


Skulptering av hake

Skulptering av haken er en ikke-kirurgisk behandling og er et godt og prisgunstig alternativ for pasienter som vil unngå kirurgiske inngrep.

Pasienter med svak, liten eller uregelmessig hake vil se forbedringer.

Behandlingen innebærer at det injiseres hyaluronsyre i huden for å gjøre haken mer fremtredende, større eller mer definert. Dette kan også forandre ansiktskonturene ved at ansiktet blir mer balansert.

Vi møter også kvinner som ønsker en mer feminin ansiktsform, eller menn som ønsker en mer maskulin kjevelinje.


Linjer fra nesen til munnen

Rynker som strekker seg fra siden av nesen til munnen, oppstår som følge av at huden i kinnene blir løsere med alderen.

Skyggene kan være svært dype og tydelige. Den gode nyheten er at du takket være fillers med hyaluronsyre ikke behøver å leve med selv tynne linjer.

Først påføres en bedøvelseskrem, og deretter injiseres hyaluronsyren på et bestemt punkt i disse linjene. Fordypningen blir mykere og rundere, slik at hele ansiktet får en løftende effekt.

Resultatet inntreffer umiddelbart og varer i 6–12 måneder.


Bruksisme (Tanngnissing)

Skjærer du tenner mens du sover?

Mange menn og kvinner biter sammen eller skjærer tenner i mange år, ofte mens de sover eller kjører bil.

De viktigste symptomene er:

 • Hodepine
 • Øreverk
 • Skader på tenner og emalje
 • Firkantet kjevelinje
 • Hovent ansikt
 • Nakkesmerter
 • Oppstykket søvn

Tanngnissingen og symptomene kan bli dramatisk redusert ved å injisere Botox i den store tyggemuskelen (muskelen som er festet til kjeven), slik at den lokale muskelaktiviteten reduseres. Resultatene merkes i løpet av fire uker, og noen pasienter opplever at symptomene forsvinner helt.

En annen vanlig bivirkning av tanngnissing er en bredere og mer firkantet kjevelinje (på grunn av at den store tyggemuskelen vokser), og denne kan bli redusert etter behandlingen, noe som ved regelmessig behandling gir store endringer i ansiktsformen.


Brotox

Menn bryr seg også om utseendet sitt.

Botox ble en gang regnet som kvinnenes domene, men når antall behandlinger i løpet av det siste året nå har økt med 40%, er opptil en av fem pasienter menn. Velkommen til Brotox.

Brotox-pasientene sier de får økt selvtillit, bedre humør og føler at de får et ekstra fortrinn. Effekten er imponerende og samtidig naturlig.

Blant klientene er personlige trenere, idrettsutøvere, kroppsbyggere, forretningsmenn, bankfunksjonærer, ingeniører, politimenn, leger og tannleger. Dette er menn som står på både fysisk og mentalt, og som ikke ønsker å virke slitne.


Leppeforstørring

Fra naturens side er vi programmert til å synes at fyldige, definerte og frodige lepper er tiltrekkende.

Facial Sculpting tilstreber et sensuelt, men samtidig naturlig utseende, der underleppen er litt fyldigere enn overleppen.

Etter påføring av en bedøvelseskrem injiserer vi på yngre kvinner en filler med hyaluronsyre midt i leppen, mens den settes i leppekanten for mer modne kvinner (som kanskje føler at leppene begynner å miste formen). Resultatene inntrer umiddelbart, men er endelige etter to uker, når filleren er fullstendig integrert.

Det kan forekomme litt hevelse eller blåmerker i de første 72 timene etter behandlingen.

Du kan også velge hjerteformede lepper, slik at du får en liten fordypning midt på underleppen og en markert amorbue på overleppen.


Rynke fjerning med botulinum toxin

De anti-aging egenskapene til botulinum toxin (solgt som vistabel eller azzalure) er sannsynligvis bak mange et godt bevarte hollywood ansikter. Toxinen avslapper muskler, hindrer huden til å krølles og forårsaker rynker. Den er effektiv for “Uttrykkslinjer”, som for eksempel rynker og overraskelseslinjer på pannen og kråkenes føtter rundt øynene, og “Kalkunhals” – linjer på halsen.

Hva er bruxisme?

Bruxisme er det medisinske begrepet for tanngnissing, noe som kan føre til fysiske smertefulle og alvorlige tannproblemer. Kronisk tanngnissing kan forårsake hodepine, øreverk, ansikts smerte, og til og med migrene.
Tannproblemer fra bruxisme inkluderer tap av tannemalje, økt tannfølsomhet og flatting og / eller frakturering av tennene. De som gnisser tennene mens de sover, våkner ofte opp med en sårkjeve. Hypertrofi av masseter muskelen, som kan føre til utseendet av en alvorlig firkant ansiktsform, er en annen bivirkning av bruxisme. Behandlingen kan gi enorm lettelse fra kjeve sårhet, hodepine og andre ubehagelige problemer forbundet med bruxisme. Behandlinger for bruxisme kan også myke utseendet på kjeve linjen.

Jeg utfører følgenede behandlinger:

 • Mot tanngnissing
 • Gummy smile
 • Brynsløft
 • Mot linjer I pannen, smilerynker, sinnarynken
 • Hals

Fillers

Hva er fillers?

Hvis du er ute etter en ikke-kirurgisk ansiktsløft eller du bare vil glatte ut noen få fine linjer eller fylle I dype rynker, er injeksjons behandling noe for deg.
Som hud aldre begynner det å miste kollagen fylt med hyaluronsyre (ha). Kollagen og ha legger til struktur og volum I ansiktet, og derfor mangler ha håret til å sag og rynke – det er der dermalfyllstoffer kommer inn I spill.

Hudfyllstoffer er glatte injiserbare geler laget av naturlig forekommende hyaluronsyre. Hudfyllstoffer tilsetter volum til svekkede ansiktsegenskaper og kan stimulere kollagenvekst. Først plumper de huden og løfter den forsiktig for å gjenopprette kollagen tap på grunn av den normale aldringsprosessen. For det andre motiverer hudfyller kroppen til å lage sitt eget naturlige kollagen og gjenopprette ansiktet ditt til et mer naturlig, ungdommelig utseende.

Hudfyllstoffer godkjent av FDA er minimalt invasive og svært trygge. Som med en hvilken som helst prosedyre, er det mulige farer, det vanligste å vêre blåmerker og hevelse etter prosedyren som vanligvis er svært minimal og løser seg raskt.

Filler behandlinger tar vanligvis 20-40 minutter og mengden dermal filler som trengs vil avhenge av volumetap og områdene du ønsker å gjenopprette til sin naturlige skjønnhet. Du vil se resultater umiddelbart etter behandling.


Skinboosters

Hva er skin booster?

I en skin booster behangling brukes dermal fillers til å plomme opp huden, trekke I fuktighet og forbedre hudoverflaten ved å stimulere kollagen produksjonen.
I stedet for å bli brukt til å øke en funksjon eller redusere asymmetri, målrettet mot et bestemt område, stimulerer de fleste skin booster injection sessions huden over et bredere område av ansiktet.
Dette hjelper til med å gjenopprette mer aktive cellulære fornyelses aktiviteter til ansiktshuden din; som igjen bidrar til å gjenopprette en “Lysende glød” til huden din.
Perfekt for alle nesten alle aldersgrupper over 18 år, får huden et naturlig utseende og en gläd I utseende.

Jeg utfører følgende filler behandlinger :

 • Leppe forstørring
 • Linjer fra nese til munn
 • Skulptering av kinnben
 • Skulptering av hake
 • Tear through (mørke ringer og ned sunken-het under øynene)

Aquagold – fine touch er en ny behandling I norge!

Hva er Aquagold fine touch?

Det er den mest innovative teknologien I vår omfattende tilpassede medisin teknologiplattform. Aquagold fine touch er konstruert for å mikroneedle en tilpasset løsning direkte inn I huden med lite å-ubehag eller synlige bivirkninger. En løsning er plassert I enheten, der den administreres * gjennom * nåler for direkte levering I huden. Dette gir et mykt, naturlig utseende, slik at ansiktet ser jevnere, strammere og forynget.

Hva er micro needling?

Micro needling, også kjent som hudnåling eller kollagen induksjons behandling, er en minimal invasiv ikke kirurgisk behandling ved bruk av en enhet som inneholder ekstremt fine nåler. Under behandlingen punkterer disse nålene huden for å skape et kontrollert hudtrauma som utløser kroppen for å “Helbrede” de mikroskopiske skader med økt kollagen- og elastin produksjon. Dette resulterer I forbedret fasthet og hudtekstur, I tillegg til minimering av blemmer og arr.

Hvorfor er det den nye foryngelses behandlingen?

(“Tar en sviske, og gjør det til en plomme”)

Når vi blir eldre, blir porene mer forstørrede. Hudprodukter for å krympe porene vil bare forbedre størrelsen på porene dine med så mye, som fortsatt gir utseendet på forstørrede porer. Kvinne alder 25-45 lider av dilaterte porer, før de ikke var noen prosedyre for å rette opp dette. Nå er deres med aqua gold booster treatment den første av sin type, patenterte mikrokanalteknologi, hver tynnere enn et menneskehår, har det endret industrien. Utformet til smertefritt og effektivt å levere bioaktive forbindelser inn I huden, unngår vanlige komplikasjoner forbundet med tradisjonelle teknikker.

Er Aquagold micro needling prosessen trygg?

Ja, definitivt! Siden epidermis forblir intakt, er denne avanserte formen for mikronedling trygg og kan brukes I områder hvor laserbehandlinger og dype peeling ikke vanligvis utføres. Det er ikke behov for noen anestesi eller til og med aktuell feber krem. Det er bare en veldig forfriskende og avslappende økt. De små mikrokanaler lukker innen en time, så infeksjoner etter prosedyren er ekstremt sjeldne. Prosedyren kan gjentas hver annen til fire uker etter ønske for ditt beste resultat.

Resultatene varer 3-4 måneder
(forbedre med sekvensielle behandlinger)

Hva du kan forvente deg:

 • Krymp porene med mikro-botox
 • Glatt hud med dermal mikro-hyaluronisk gel som juvederm eller restylane
 • Forbedre overfladisk akne arr med mikro-hyaluronisk gel
 • Forbedre laserbehandlinger med mikroserum som inneholder vekstfaktorer
 • Lys hud med mikro-pigmentreduksjonsmidler
 • Smertefri prosedyre med minimal potensiell kortvarig rødhet

Mesoterapi

Hva er mesoterapi?

Mesoterapi involverer små overfladiske injeksjoner av en kraftig hud fornyende cocktail av vitaminer, mineraler, antioksidanter og aminosyrer. Når denne cocktailen injiseres over hudbarrieren til hvor den kan påvirke, fremmer den produksjonen av kollagen og elastin, samtidig som det stimulerer hudens metabolisme. Mesoterapi er også kjent som “Skin-prick rejuvenation”, da det bidrar til å gi huden din det økningen det trenger å se lysere og føle seg fastere, samt redusere utseendet på rynker og fine linjer. Mange kunder rapporterer å føle seg strammere og mer konturert etter en mesoterapi behandling. Etter hvert som hudens metabolisme øker, strammer huden, noe som gjør behandlingsområdet ser slankere og mindre ut.

Bestill din tid!
KONTAKT OSS