Flåtestadveien 3,1415 Oppegård

Mandag-Fredag: 09.00-18.00

66803529

iram.dds@gmail.com

Vi er her for deg

Kosmetiske behandlinger

Gummy Smile

Føler du at du viser for mye tannkjøtt når du smiler? Vi har løsningen. En Botox-injeksjon i muskelen i overleppen senker leppen, slik at smilet korrigeres. Dette er et svært godt alternativ til tannkjøttskorreksjon Behandlingen er ekstremt rask og enkel, men må bare utføres av en sertifisert behandler. Botox får den overaktive muskelen til å slappe av. Dermed senkes leppen, slik at den dekker det synlige tannkjøttet. En injeksjon kan korrigere 3 mm synlig tannkjøtt. Er du fremdeles ikke fornøyd, kan vi sette ytterligere en injeksjon etter to uker, slik at leppen kommer enda lenger ned. Behandlingen bør gjentas hver tredje måned. Regelmessig behandling med Botox i en periode vil gjøre musklene mer avslappet, slik at gummysmilet korrigerer seg selv. Smil til verden!

Fillers Under Øynene (Tear troughs)

Ser du trøttere ut enn du føler deg?
“Tåregroper” – mørke ringer under øynene – skyldes svekket orbitalt septum (vevet under øynene) og tap av mykt vev i kinnområdet. Gropene avslører at man eldes, men den gode nyheten er at du ikke behøver å leve med dem.

Fillers er en ikke-kirurgisk behandling for pasienter med mørke ringer under øynene, og behandlingen gir en myk og naturlig effekt.

Området påføres en bedøvelseskrem, slik at injiseringen av hyaluronsyre blir smertefri.

Vi gjør oppmerksom på at du kan oppleve litt hevelse eller blåfarging fra 48 timer til en uke etter behandlingen, så ta hensyn til dette hvis du har en viktig anledning i vente.

Skulptering Av Kinnben

Fillers i kinnene kan skape balanse i ansiktet ved å gi tydeligere kinnben.

Dette kan gi deg mer markerte trekk og et naturlig, ungdommelig utseende. Behandlingen jevner også ut linjer mellom nese og munn og gir et løft til hele ansiktet.

Skulptering Av Hake

Skulptering av haken er en ikke-kirurgisk behandling og er et godt og prisgunstig alternativ for pasienter som vil unngå kirurgiske inngrep.

Pasienter med svak, liten eller uregelmessig hake vil se forbedringer.

Behandlingen innebærer at det injiseres hyaluronsyre i huden for å gjøre haken mer fremtredende, større eller mer definert. Dette kan også forandre ansiktskonturene ved at ansiktet blir mer balansert.

Vi møter også kvinner som ønsker en mer feminin ansiktsform, eller menn som ønsker en mer maskulin kjevelinje.

Linjer Fra Nesen Til Munnen

Rynker som strekker seg fra siden av nesen til munnen, oppstår som følge av at huden i kinnene blir løsere med alderen.

Skyggene kan være svært dype og tydelige. Den gode nyheten er at du takket være fillers med hyaluronsyre ikke behøver å leve med selv tynne linjer.

Først påføres en bedøvelseskrem, og deretter injiseres hyaluronsyren på et bestemt punkt i disse linjene. Fordypningen blir mykere og rundere, slik at hele ansiktet får en løftende effekt.

Resultatet inntreffer umiddelbart og varer i 6–12 måneder.

Bruksisme (Tanngnissing)

Skjærer du tenner mens du sover?

Mange menn og kvinner biter sammen eller skjærer tenner i mange år, ofte mens de sover eller kjører bil.

De viktigste symptomene er:

  • Hodepine
  • Øreverk
  • Skader på tenner og emalje
  • Firkantet kjevelinje
  • Hovent ansikt
  • Nakkesmerter
  • Oppstykket søvn

Tanngnissingen og symptomene kan bli dramatisk redusert ved å injisere Botox i den store tyggemuskelen (muskelen som er festet til kjeven), slik at den lokale muskelaktiviteten reduseres. Resultatene merkes i løpet av fire uker, og noen pasienter opplever at symptomene forsvinner helt.

En annen vanlig bivirkning av tanngnissing er en bredere og mer firkantet kjevelinje (på grunn av at den store tyggemuskelen vokser), og denne kan bli redusert etter behandlingen, noe som ved regelmessig behandling gir store endringer i ansiktsformen.

Brotox

Menn bryr seg også om utseendet sitt.

Botox ble en gang regnet som kvinnenes domene, men når antall behandlinger i løpet av det siste året nå har økt med 40%, er opptil en av fem pasienter menn. Velkommen til Brotox.

Brotox-pasientene sier de får økt selvtillit, bedre humør og føler at de får et ekstra fortrinn. Effekten er imponerende og samtidig naturlig.

Blant klientene er personlige trenere, idrettsutøvere, kroppsbyggere, forretningsmenn, bankfunksjonærer, ingeniører, politimenn, leger og tannleger. Dette er menn som står på både fysisk og mentalt, og som ikke ønsker å virke slitne.

LEPPEFORSTØRRING

Fra naturens side er vi programmert til å synes at fyldige, definerte og frodige lepper er tiltrekkende.

Facial Sculpting tilstreber et sensuelt, men samtidig naturlig utseende, der underleppen er litt fyldigere enn overleppen.

Etter påføring av en bedøvelseskrem injiserer vi på yngre kvinner en filler med hyaluronsyre midt i leppen, mens den settes i leppekanten for mer modne kvinner (som kanskje føler at leppene begynner å miste formen). Resultatene inntrer umiddelbart, men er endelige etter to uker, når filleren er fullstendig integrert.

Det kan forekomme litt hevelse eller blåmerker i de første 72 timene etter behandlingen.

Du kan også velge hjerteformede lepper, slik at du får en liten fordypning midt på underleppen og en markert amorbue på overleppen.