Flåtestadveien 3,1415 Oppegård

Mandag-Fredag: 09.00-18.00

66803529

iram.dds@gmail.com

Vi er her for deg

Om Meg

Om

Nordic Smile Studio

Ønsket om å få pasientene til å smile førte henne i retning av kosmetisk tannbehandling.

Målet var å gjenopprette pasientenes smil uten å skade emaljen, og i noen tilfeller å oppnå rettere tenner ved hjelp av avtakbar usynlig tannregulering (Invisalign).

Iram har vært en del av Tannlege Kent Nymans Estetiske team i Göteborg siden 2012 og har lärt seg den unike teknikken om å jobbe med ekstremt tynne porcelains skallfassetter. Kent Nyman har mer enn 20 års erfaring innen estetisk tannpleie og innehar expertise innen ekstrem tynne(0,1-1,2mm) skallfasetter.

Ønsket om å få pasientene til å smile førte henne i retning av kosmetisk tannbehandling.

I tillegg til sin tannlege utdannelse, er hun kurset ved anerkjente medisinsk estetiske masterclasser og workshops, som Allergan Medical Institute og Galderma. Hun er sertifisert i Juvederm for kinnløft, leppekontur og lower face korrigeringer i ansiktet med filler samt Botox behandlinger fra Allergan. Hun har god kjennskap av Restylane produkter og søken etter ulike behandlings metoder har ført henne til å ha aktiv deltagelse fra grunn kurs til full face, highly advanced training med Restylane.

Iram er en del av teamet på My beauty Clinic i Göteborg. Hun er lidenskapelig opptatt av å fremheve pasientens naturlige skjønnhet.Utgangspunktet hennes er “less is more”, og hun elsker å gjøre diskré estetiske justeringer som gir et førsteklasses, og samtidig naturlig resultat.