fbpx

Spørsmål og svar

NORDIC SMILE STUDIO | Spørsmål og svar

Botox og fillers medfører minimalt ubehag. Dr. Iram påfører en bedøvelseskrem på huden før injisering av fillers og bruker de tynneste nålene som finnes på markedet. Hun vil få deg til å føle deg trygg.

Vi anbefaler ispakninger eller frosne erter og Paracet.

Allergiske reaksjoner på Botox forekommer svært sjelden. Ubehag etter Botox-behandling begrenser seg generelt til blåmerker, og jeg anbefaler å bruke is og Paracet.

Botox varer i tre måneder og fillers i 4–12 måneder, avhengig av pasientens stoffskifte og aktivitetsnivå.

Etterfylling 2–3 uker etter behandling er inkludert i prisen for den første Botox-behandlingen.

Våre skallfastene er produsert individuelt, akkurat som en porselenkrone. De har veldig god styrke og ser helt naturlig ut. Skallfasettene er laget i ulike typer porselenlignende materialer produsert i Sverige. Skallfasettene er sterke og kan tåle tyggetrykk veldig bra. For enkelte pasient kategorier, som pasienter som lider av bruxisme (tanngnissing), anbefaler vi å bruke en bite skinne for å beskytte skallfasettene om natten.

Nei. Tannregulering er en utmerket måte å rette tennene på, men det er mange som ikke ønsker å gå rundt med “skinnene” i munnen i opptil et år. Laminat kan med fordel brukes til å rette ditt smil (krever bare to besøk). Tennene kan da fortsatt være ujevne, men de ser rett ut. I tillegg kan vi forbedre smilet ved å gjøre det bredere og hvitt på samme tid.

Laminat er et tynt “porselen skall” som gir tennene en ekstra “emalje overflate”.Teknikken er basert på å utføre ekstremt tynt porselen laminat.
I tilfeller der fargeendring er ønsket, er det mulig, med full kontroll, å teste forskjellige fargeskygger som bestemt av det underliggende festematerialet (kompositt sement). På samme måte kan enhver misfarging dekkes med full kontroll over sluttresultatet.

Laminat er hardere enn emalje og blir ikke misfarget som emalje. Laminater kan korrigere nesten alle kosmetiske problemer, fra ujevne og mellomrum mellom tenner, til misfargede tenner.
Laminat krever to besøk.

Så klart. Under ditt første besøk vil vi diskutere hva dine mål er. For eksempel, hvis du vil bleke og rette tennene, vil vi sannsynligvis anbefale laminat. I tillegg har vi muligheten til å vise deg hvordan ditt nye smil vil se før vi starter. Ved bruk av et spesielt materiale som gjør at vi kan skape ditt nye smil direkte i munnen. Hvis du ikke tror dette er noe for deg, vil vi avbryte behandlingen uten ekstra kostnad.

Bestill din tid!
KONTAKT OSS